Advanced Dykning Kurser Phuket

Fortsättningskurs –Advanced

Om du är redan certifierad PADI Open Water Diver eller motsvarande är nästa steg att slutföra antingen PADI Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver kursen. Utvidga ditt kunnande, förtroende och din erfarenhet, men ta även bort djupgränseregler som en Open Water Diver. Genom att ta djup äventyrsdyk kan du känna på hur det känns att befinna sig på 18-30 meters djup samt besöka dykplatser som är annars otillgängliga och också öka din försäkringsskydd.

Innan varje dyk läs teorin och slutför kunskapskontrollerna som gäller de dyk vi ska göra. Kunskapskontrollerna går vi igenom på båten innan dyken och det är inget teoriprov. Detaljer om varje dyk finns på vår sida för Adventure Dive Options. Observera att både djupdyk och undervattensnavigering dyk är obligatoriska för både Advanced och Advanced Deluxe kurser.

Adventure Diver

Adventure Diver kurs Phuket

Bli en PADI Adventure diver efter en dag medan du dyker i de vackra dykplatserna i Phuket. Under en dag ute på båten, bygg upp förtroende och dykerfarenhet samt har mycket roligt!

Läs mer

Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water Dykare kurser Phuket

Bli en PADI Advanced Open Water diver inom två dagar medan du dyker i de vackra dykplatserna i Phuket. Under två dagar ute på båten bygg upp förtroende och dykerfarenhet samt har mycket roligt!

Läs mer

Deluxe Advanced Open Water

Advanced Open Water Diver kurs Similans Islands

Bli en Advanced Open Water Diver medan du är på en fantastisk övernattningsresa till Similans öarna med vår Advanced Deluxe kurs. Med totalt sju dyk (fem kursdyk plus två extra dyk bara för skojs skull), får du besöka ett antal dykplatser runt omrkring Similansnationalparken.

Läs mer

Sharkey Scuba Reviews

Oslagbara recensioner

Tripadvisor "Certificate of Excellence" senaste 5 år i rad plus endast 5 stjärning betyg på Facebook är ett testamente till den väl omhändertagelse och service vi erbjuder. Lita på oss!

Läs mer

Phuket dykning blogg

Senaste bloggen

Läs om våra senaste äventyr - från rev-regenerering projekt till fantastiska undervatten upplevelser. Träffa våra senaste gäster och bli en del av vårt utökade familj!

Läs mer