Grundkurser Phuket

Grundkurser Phuket

Det finns många olika alternativ för dem som vill dyka för första gången. Valet kan bero på ett antal olika faktorer, bl a semestertid, komfort i vatten och ens budget.

Vårt mest populära val är Discover Scuba Diving, ett bra sätt att snabbt få dyka med minsta ansträngning men ändå på ett säkert sätt. Vi har tagit tusentals personer från hela världen på denna upplevelse, t o m några som aldrig ens varit i havet tidigare.

För dem som har mer tid och vill ha mer kontroll eller vill fortsätta dyka på fritids, erbjuder vi delcertifiering eller fullcertifiering, vilket gäller hela livet. Även om det krävs mer ansträngning, kommer tillfredsställelsen av att fullborda kursen vara värt det.

Efter allt ditt hårda arbete under året förtjänar du en oförglömlig upplevelse. Oavsett vilken kurs du väljer garanterar vi att du kommer att undervisas av en lugn och tålmodig instruktör, vars mål är att ge dig den bästa upplevelsen av din semester och eventuellt ditt liv!


Discover Scuba Diving

Discover Scuba Diving Phuket

För komplett nybörjare är detta en perfekt introduktion till en säker och väl kontrollerad dykupplevelse. På en och samma dag kan du gå från helt okunnig till att utforska den förtrollande undervattensvärlden med din egen instruktör vid din sida hela tiden. Du behöver inte ens kunna simma! Passar alla från tio år och uppåt.

Läs mer

PADI Scuba Diver

Scuba Diver Phuket

Om du har aldrig dykt innan eller endast dykt under direkt kontroll av en instruktör är detta din chans att få dyka ”själv”, men fortfarande med din egen instruktör vid din sida. Inom två dagar kan du gå från okunnig status till certifierad PADI Scuba Diver. Med detta certifikat får du framöver dyka till max 12 meters djup, enbart med Divemaster eller instruktör. Passar alla från tio år och uppåt.

Läs mer

PADI Scuba Diver Upgrade

PADI Scuba Diver course Phuket

Om du har PADI Scuba Diver certifikat redan och nu vill uppgradera till PADI Open Water Diver är detta för dig. På två dagar kan du klara av uppgradering utbildning. När du är färdig med kursen får du dyka till max 18 meters djup, med andra certifierad dykare. Passar alla från tio år och uppåt.

Läs mer

PADI Open Water Diver

PADI Open Water Diver course Phuket

För fullkomlig nybörjare eller för dig som har provat dyka men är inte certifierade dykare, nu har du chansen att bli en fullcertifierad PADI Open Water Diver. Inom tre dagar får du lära dig behärska grundläggande dyktekniker och kunskaper, vilket krävs för att du ska få dyka med en annan fullcertifierad dykare framöver. Passar alla från tio år och uppåt.

Läs mer

PADI Open Water Referral

PADI Open Water Diver referral course Phuket

Om du har redan slutfört alla poolövningar och teori lektioner för PADI Open Water Diver kursen inom det senaste året, nu är det din chans att slutföra kursen och bli en fullcertifierad PADI Open Water Diver. Under två dagar får du lära dig behärska grundläggande dyktekniker och kunskaper, vilket krävs för att du ska få dyka med en annan fullcertifierad dykare framöver.

Läs mer

Flyg efter Dyk

Sharkey Scuba Phuket

Obs! Av säkerhetsskäl är det nödvändigt att vänta minst 18 timmar efter ditt senaste dyk, innan du få flyga. Sista dyket brukar vara färdig klockan 17:00, om du flyger efter klockan 11:00 nästa dag, så borde det vara tillräckligt. Tack för att du förstår.

Oslagbara recensioner

Trip Advisor
Sharkey Scuba Reviews

Trip Advisor's "Hall of Fame" 2019!

Läs mer

Facebook
Sharkey Scuba Reviews

Endast 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Google
Sharkey Scuba Reviews

Mer 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Senaste bloggen

Phuket diving blog

Läs om våra senaste äventyr - från rev-regenerering projekt till fantastiska undervatten upplevelser. Träffa våra senaste gäster och bli en del av vårt utökade familj!

Läs mer