Shark Point Phuket

Phuket dykningsspecialister

Med 30 års erfarenhet inom utbildning och dykning i Phuket är Sharkey Scuba det främsta valet för ditt dykäventyr. Sedan år 2002 har det gifta paret (och dykteamet): Oui (svenk/thailändska) och Ian (brittisk) utforskat det lokala vattnet och levt drömmen!


Dykcenter Phuket
Dykcenter av högsta kvalitet

Förutom fantastiska instruktörer erbjuder vi också en säker dykupplevelse som är helt laglig, vilket gör att du får en bra problemfri dykerfarenhet. Vi är ett registrerat PADI dykcenter som ligger i Karon och äger all dykutrustning vi hyr ut. Vi är även medlem hos turistsmyndigheten i Thailand som ser till att dina rättigheter är skyddade.

Läs mer
Dykkurser Phuket
Kurser för alla

Från den absoluta nybörjaren till de som vill bli professionella. Vi erbjuder ett stort utbud av PADI dykkurser i Phuket genom vårt registrerade dykcenter. Du kommer att få lära dig att dyka med en erfaren instruktör privat. Vilken kurs du än väljer så garanterar vi hög nivå av undervisning som sker i en säker miljö.

Läs mer
Phuket dykresor
Phuket Dykresor

Besök lokala dykplatser och upplev underbart marint liv och undervattenslandskap. Stora, moderna och bekväma dykbåtar kan transportera dig till en annan värld av bergformationer, färgrika koraller, stora grupper av fiskar och även fantastiska vrak!

Läs mer
Thailand liveaboards
Thailand Liveaboards

Med den världsberömda dykdestinationen - Similanöarna bara en kort bilresa bort så kan du unna dig själv till ett äventyr att minnas för alltid! Fantastiska landskap och stora mängder fiskar garanteras samt besök av Manta och valhaj emellanåt. Välj mellan budgetnivå eller lyxiga båtar, alla garanterar underbar thailändsk gästvänlighet och service.

Läs mer
Familjevänlig dykning i Phuket

Vi är ett familjeägt dykföretag som tycker om att ta andra familjer ut och dyker med oss. Kolla in videon av vår dotter på sin 8-årsdagen gör första dyk med en kompis!

Bästa dykföretag i Phuket

Titta på vår Intro-video för att lära känna oss och vad vi kan erbjuda dig när du dyker i Phuket med oss. Vi är säkra på att du kommer att vara mer än nöjda med våra tjänster.

Trip Advisor Hall of Fame logo

"Hall of Fame" 2019!

Läs mer
Facebook logo

Endast 5 stjärniga recensioner.

Läs mer
Google logo

Mer 5 stjärniga recensioner!

Läs mer
Reef protection, Phuket
Eco-Dykning Phuket

Phukets korallrev är landets pärla. Vi har valt att ägna våra liv åt att skydda och hjälpa dessa fantastiska ekosystem genom utbildning och gärning. Detta ingår bland annat att uppmuntra alla dykare att använda god praxis och att arbeta med Phuket marinbiologi centrums projekt för återuppbyggnad av korallrev.

Några av våra favorit videor på dykning runt Phuket och Phi Phi

Deflating pufferfish
Friendly frogfish
Partying cuttlefish
Eagle ray hunting
Swimming stonefish
Turtles greeting
Dancing seahorses
Whaleshark, Phi Phi