Phuket dykningsspecialister

Med 30 års erfarenhet inom utbildning och dykning i Phuket är Sharkey Scuba det främsta valet för ditt dykäventyr. Sedan år 2002 har det gifta paret (och dykteamet): Oui (svenk/thailändska) och Ian (brittisk) utforskat det lokala vattnet och levt drömmen!

Läs mer
Dykcenter av högsta kvalitet
Phuket Dykning Center Karon

Förutom fantastiska instruktörer erbjuder vi också en säker dykupplevelse som är helt laglig, vilket gör att du får en bra problemfri dykerfarenhet. Vi är ett registrerat PADI dykcenter som ligger i Karon och äger all dykutrustning vi hyr ut. Vi är även medlem hos turistsmyndigheten i Thailand som ser till att dina rättigheter är skyddade.

Läs mer

Ingen nödvändig förkunskap
Discover Scuba Diving Phuket

Tillbringa en dag av din dyrbara semester och utforska den fantastiska undervattensvärlden även om du aldrig har dykt innan. Färgrika fiskar och vackra koraller väntar på dig i de klara tropiska vattnen. Allt sker under säker övervakning av din egen instruktör. Du behöver inte ens vara simkunnig.

Läs mer

Kurser för alla
Dykning kurser Phuket

Från den absoluta nybörjaren till de som vill bli professionella. Vi erbjuder ett stort utbud av PADI dykkurser i Phuket genom vårt registrerade dykcenter. Du kommer att få lära dig att dyka med en erfaren instruktör privat. Vilken kurs du än väljer så garanterar vi hög nivå av undervisning som sker i en säker miljö.

Läs mer

Phuket Dykresor
Dykresor Phuket

Besök lokala dykplatser och upplev underbart marint liv och undervattenslandskap. Stora, moderna och bekväma dykbåtar kan transportera dig till en annan värld av bergformationer, färgrika koraller, stora grupper av fiskar och även fantastiska vrak!

Läs mer

Thailand Liveaboards
Similans Islands liveaboards

Med den världsberömda dykdestinationen - Similanöarna bara en kort bilresa bort så kan du unna dig själv till ett äventyr att minnas för alltid! Fantastiska landskap och stora mängder fiskar garanteras samt besök av Manta och valhaj emellanåt. Välj mellan budgetnivå eller lyxiga båtar, alla garanterar underbar thailändsk gästvänlighet och service.

Läs mer

Kontakta oss idag
Sharkey Scuba Phuket

Oavsett om du bor i Kata, Karon, Patong eller någon annanstans i Phuket kan du kontakta oss via webbformulär, e-post, telefon eller besök vårt kontor - valet är ditt! Du kan också nå oss via Facebook, LINE och WhatsApp. Vi kan även besöka dig på ditt hotell om du bor i närheten. Välkommen att fråga!

Läs mer

Oslagbara recensioner

Trip Advisor
Sharkey Scuba Reviews

Trip Advisor's "Hall of Fame" 2018!

Läs mer

Facebook
Sharkey Scuba Reviews

Endast 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Google
Sharkey Scuba Reviews

Mer 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Senaste bloggen

Phuket diving blog

Läs om våra senaste äventyr - från rev-regenerering projekt till fantastiska undervatten upplevelser. Träffa våra senaste gäster och bli en del av vårt utökade familj!

Läs mer